BVNN organiseert Donutmarkt op SIDN

De donuteconomie in actie!

Tijdens de Social Impact Day Noord in De Oosterpoort op 17 oktober 2018! Het programma is inmiddels rond, aangevuld met de volgende geweldige sprekers en onderdelen: Voor het gehele programma klik je hier.

Op de DonutMarkt vind je uiteenlopende sociale ondernemingen en initiatieven, die zichzelf presenteren aan het publiek van de dag. Er worden verhalen gedeeld, demonstraties gegeven, mini-workshops gehouden en de bezoekers worden actief betrokken bij de ontwikkelingen van ideeën. Laat je verrassen en ontdek de vele verschillende inspirerende initiatieven die samen verder bouwen aan de donuteconomie!
Je vind op de DonutMarkt in ieder geval de volgende exposanten:

Wil je ook een plekje? Er zijn nog een paar beschikbaar! Neem contact op met Marlies Molema via info@marliesmolema.nl.